luni, 16 decembrie 2013

Dacă primarul oraşului dvs ar fi Moş Crăciun, ce i-aţi cere?

      Suntem în pragul unui nou an, nuştiu ce surprize ne rezervă, dar sper din tot sufletul să fie mai bun ca 2013, doar suntem într-o continuă evoluare!
     Mă gândeam la oraşul în care trăiesc, Drochia. Cine este responsabil de toate neregularităţile cu care ne ciocnim în fiecare zi? Să începem cu primul pas: 
  1. Parcul, cred ca are mai mult de 7 ani de când nu s-a facut curăţenie generală, buruinele necosite rămân de pe o iarnă pe altă. Mă întreb unde îşi petrec timpul copii reprezentanţilor de consiliu sau de primărie?
  2. Serviciile medicale. Scriu pe uşă ca fiecare cetăţean merită să fie informat, iar când cerem o explicaţie la diagnosticul primit ne pomenim că prea multe vrem să ştim. 
  3. Vânzătorii din piaţă şi magazine! Unde e toleranţa, unde e zâmbetul de pe buze, atunci când deserviţi un client? De ce trebuie să staţi mereu cu feţele înăcrite atunci când sunteţi întrebaţi de preţul unui produs. Şi apropo, cine monitorizează preţurile pipărate din piaţă? De ce la Chişinau găseşti legume mai ieftine ca în Drochia?
  4. Gara Auto, la acest subiect cred că îmi mai trebuie încă doua bloguri. Dacă nu mă înşel un autobus are în jur la  27 de scaune, patru locuri fiind destinate persoanelor cu dizabilitati. Ce se întâmplă la noi, 50 stau pe scaune şi 30 în picioare. Câte penalizări nu a avut şefa gării că tot nu mai schimbă nimic. Fiecare se supune unui organ mai puternic,  cui se supune Gara Auto?
  5. De ce unele oraşe pot avea cinema iar noi, nu. În trecut a fost, "Colizei", de ce s-a închis?
      Acestea sunt doar câteva probleme care aş dori ca în anul următor să nu mai fie. Iar la toate întrebările de mai sus: de ce? cine se face vinovat? ar trebui să ne răspundă primarul, Igor Grozavu.

    Cu ajutorul vostru aş vrea să scriem o scrisoare domnului primar în ajunul Anului Nou, unde fiecare poate să se exprime în scris , de ce schimbări  are nevoie cu adevărat oraşul Drochia?! 
  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu