vineri, 11 aprilie 2014

TirgUsor de Paste

    Pe vremea cand eram in Italia, frecventam des tirgurile hand-made care se desfasurau in ultima duminica din fiecare luna. Aveam  o placere nemaipomenita sa privesc obiectele manuale care izovorasc din mainele unor oameni atat de talentati. Ce imi placea la tirg e ca gaseam orice, incepand de la cosmetica din plante, pina la hainute, bijuterii si diverite suvenire. Avantajul este orice designer creaza doar citeva piese iar tu poti sa iti procuri piese unicat.
   De ce peste hotare se pot desfasura astfel de tirguri iar la noi nu?! Pt cei care nu cunosc dar sunt interesati de un viitor bussines atc sa stiti ca lucrarile manuale sunt o afacere destul de profitabila, cu resurse minime poti obtine bani frumosi! :)
  Cand m-am intors acasa am fost placut surprinsa sa descopar diferite persoane care la fel erau pasionate de hand-made. Am descoperit-o pe:
  •  Ana de la "Bambus", are o imaginatie de nedescris, creeaza orice, va veti convinge la tirg;
  •  Tatiana creeaza din simple ziare cosulete, vaze;
  •  bibliotecarele de clubul "Pasiune crosteaza si confectioneaza icoane din mergeluse;
  • dnul Cucuietu care e raspandit prin olarit in toata Romania, doar noi din pacate nu am avut ocazia sa ii admiram lucrarile;
  • dna Rita, fost medic, e recunoscuta prin plantele sale terapeutice;
  • Nelly - crosteaza costume pentru bebelusi;
  • Alina - felcitari de paste;
  • Vladimir Rotaru - jocuri intelectuale;
  • Natalia - candele de Paste.
Datorita acestor oameni a pornit si numele de  "TirgUsor de Paste". Este pt prima data cd organizez un eveniment de acest gen, tin sa mentionez ca nu sunt angajata la primarie si nici nu fac parte din vre-un partid politic, tot ce imi doresc este sa creeam ceva frumos, poate chiar si o noua traditie de Paste si nu in ultimul rand sa promovam talentele din r-nul Drochia pt ca sunt si inca foarte multe,  sper sa nu va dezamagesc!


Duminica  la data de 13 aprilie

va invitam TîrgUşor de Paşte începînd cu orele 9.00

în piaţa din bulevardul Independenţei.

Ceramică, biser, croşetare, pictură, origami, ouă încondeiate, 

iepuraşi, puişori de Paşte şi multe altele...

Dacă sînteţi pasionaţi de hand made (lucrul manual) şi doriţi să participaţi

 la expoziţia cu vînzare puteţi să vă înscrieţi la numerele de telefon: 068886710.


Cei care vor participa la  TirgUsor-ul de Paste, isi vor putea vinde creatiele, vor face cunostinta cu persoane talentate, iar vizitatorii vom putea admira lucrarile si vor vota pentru cel mai frumos "OU de Paste".
Va garantam buna dispozitie, emotii si multe alte surprize!!!

  Mai jos veti gasi cateva idei pentru tirg! Enjoy!